Hemstädning Stockholm

HemFresh är en professionell och flexibel städfirma med över 12 års erfarenhet i branschen. Vi är specialiserade på professionell hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, visningsstädning och kontorsstädning i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna och dess omnejd.

prisvärd hemstädning Prisvärd
- Vår effektiva organisationsstruktur med låga omkostnader och helt digitaliserade arbetsordersystem gör det möjligt för oss att erbjuda mycket förmånliga priser på hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och kontorsstädning.

hemstädare-hemfreshAlltid samma städerska
- Vid anlitande av HemFresh får du alltid samma städerska som städar hos dig. Detta underlättar kommunikationen och höjer kvaliteten på tjänsten. Dessutom är både företaget och all personal försäkrade för din trygghet..
Boka hemstädning nu!

Trygghet
Vi strävar efter att ge dig en känsla av trygghet, enkelhet och god service. Vår personal genomgår internutbildning och arbetar enligt rutiner som följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Vi lämnar garanti på utfört arbete och har en ansvarsförsäkring som täcker upp till 10 miljoner kronor. Boka HemFresh för din nästa städning och låt oss ta hand om ditt hem eller kontor!