Hemstädning i Stockholm

Upptäck HemFresh – Stockholmregionens ledande städservice. Med över 14 års erfarenhet erbjuder vi expertis inom hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, visningsstädning och kontorsstädning i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna och dess omnejd. Vårt mål? Att göra ditt liv enklare och
ditt hem skinande rent.

prisvärd hemstädning Prisvärd
- Vår effektiva organisationsstruktur med låga omkostnader och helt digitaliserade arbetsordersystem gör det möjligt för oss att erbjuda mycket förmånliga priser på hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och kontorsstädning.

hemstädare-hemfreshAlltid samma städerska
- Vid anlitande av HemFresh får du alltid samma städerska som städar hos dig. Detta underlättar kommunikationen och höjer kvaliteten på tjänsten. Dessutom är både företaget och all personal försäkrade för din trygghet..
Boka hemstädning nu!

Trygghet
Vi strävar efter att ge dig en känsla av trygghet, enkelhet och god service. Vår personal genomgår internutbildning och arbetar enligt rutiner som följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Vi lämnar garanti på utfört arbete och har en ansvarsförsäkring som täcker upp till 10 miljoner kronor. Boka HemFresh för din nästa städning och låt oss ta hand om ditt hem eller kontor!