Varför välja HemFresh?

Vi är en proffsig och flexibel städfirma med humana priser. HemFresh har över 12 års erfarenhet i branschen. Behöver du städhjälp? Vi erbjuder professionell städhjälp, Flyttstädning, Storstädning, Fönsterputsning, visningsstädning och kontorsstädning i Stockholm, Solna, Sundbybergs, Sollentuna med omnejd.

prisvärd hemstädning Prisvärd
- Genom att ha en effektiv organisationsstruktur med låga omkostnader och ett helt digitaliserat arbetsordersystem kan vi erbjuda mycket tilltalande priser på hemstädning, storstädning flyttstädning, fönsterputsning, kontorsstädning och fönsterputsning..

hemstädare-hemfreshAlltid samma städerska
- Om du anlitar Hemfresh det blir alltid samma städerska som städar hos dig. Detta förenklar dialogen och höjer kvaliteten. Dessutom är både företaget och all personal försäkrade.
Boka hemstädning nu!

Trygghet
Hemfresh står för trygghet, enkelhet och god service. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi lämnar garanti på utfört arbete. Vår personal genomför internutbildning och jobbar enligt rutiner som följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring för upp till 10 miljoner kronor.